Velkommen til min gamle blogg om og med kaker og kakedesign. Denne bloggen vil ikke bli oppdatert eller brukt mer nå, da jeg har sluttet å bake. Bloggen blir likevel stående og jeg håper den kan bli brukt som inspirasjon i din kreative verden av kaker.
Klem Elin

Thursday 10 March 2011

Wanted

Two cakes for the same boy
To kaker til den samme gutten

The first one is a wonky cake in bright colours of white, blue, yellow, green and purple. Balls hand rolled for each level and lollipops made of gumpaste. Number 3 is from the large patchwork set.
Den første er en wonky kake i friske farger av hvit, blå, gul, grønn og lilla. Alle kulene er trillet ut i de samme fargene til hver etasje. Sløyfen, kjærlighetene og 3 tallet er laget i blomsterpasta.


The other cake is made from a photo of the birthday boy. The figure, gun and rest of the decorations is made of modelingpaste.
Den andre kaken er en kopi av bildet i bakgrunnen. Hvor kaken er pengeskapet og jeg modellerte en gutt med penger, pistol og ett tøystykke.

Close up of the boy
Nærbilde av gutten

Behind you can see the waistcoat is black silk.
Her ser du den sorte silken bak på vesten.

4 comments:

 1. Flotte kaker som vanlig ;) og må seie du e virkelig flink til å modellere! Kopien er berre heilt utrulig!

  ReplyDelete
 2. Fantastiske kaker og en nydelig modellert gutt :-)

  NB!Prøvde forresten å klikke meg inn på siden din som heter Elins Designkaker, men antivirusprogrammet mitt blokkerte den og ga beskjed om at den var infisert med en trojansk hest.

  Hilsen Eli

  ReplyDelete
 3. Tusen takk Eli :o)

  Hjemmesiden min ElinsDesignkaker er nå fikset og friskmeldt ;o)

  ReplyDelete

Tusen takk for at du legger igjen dine spor her hos meg. Velkommen tilbake og jeg håper du har kost deg.

Elin (",)