Velkommen til min gamle blogg om og med kaker og kakedesign. Denne bloggen vil ikke bli oppdatert eller brukt mer nå, da jeg har sluttet å bake. Bloggen blir likevel stående og jeg håper den kan bli brukt som inspirasjon i din kreative verden av kaker.
Klem Elin

Sunday 19 May 2013

Long time

Feels like ages ago the last time I had really time to sit down and blog about my hobby and life.
My studies takes forever, so it feels like anyway. And I have had exams after exams and other stuf going on. Not to forget about the cake exhibition of Norway in March.
Still with all that, I have had time to also do some cakes. It will still take some time to be up to date, but I will try my best (",)
I have to go back to January to start with a cake made for a little angel. Born after 16 years of waiting, she is a miracle for her family. So the angel on this cake has a symbolic meaning too.
Tinkerbell and angel together making magic on little Saathurya's first birthday.
Unfortunatly I notised long after that I have mixed up the date. Really sorry for that.

Føles som en evighet siden jeg har hatt tid til å blogge om kaker og ting som skjer. Skjønner ikke hvor fort tiden egentlig går. Studiene opptar alt, og det er så mye som skjer rundt meg. Eksamener på eksamener. Norsk kakeutstilling har også vært, uten at jeg har fått skrevet om det.. Men det kommer jeg tilbake til.
Men selv med alt det som skjer, så har jeg da hatt litt tid til kaker også.

Tilbake til januar har jeg denne kaken laget til en liten engel. Hun var et mirakelbarn som kom etter 16 år med håpefull venting. Så engelen på kaken har sin egen symbolske mening for familien, mor og barn.
Tingeling og engelen sammen lagde magi på lille Saathura sin ettårsdag.
Dessverre så oppdaget jeg mange dager etterpå at jeg har gitt henne en meget unik dato. Beklager dette så mye.


Kaker i str 5" + 8" + 11", skåret til for hånd til wonky stil.
1. og 3. etg i mørk lilla sukkerpasta farget i "Violet" fra SK, med drapering i lysere sjattering av lilla i sukkerpasta med litt cmc i seg. 2. etg hvit.
Sløyfer i mørk lilla blomsterpasta i samme farge som sp. Mønsteret på draperingen og sløyfene kommer fra et kjevle.
Blomster laget med silikonform fra FI, i rosa farget med "Claret" fra SF, og grønne blader farget med "party green" fra SF. Tekst og kjernen i blomstene i gul blomsterpasta farget med "sunflower" fra SK.
Tingeling figur i leke.
Engel på toppen modellert i modellpasta i lys lilla, hudfarge og sort modellpasta, vingene laget i hvit blomsterpasta.

No comments:

Post a Comment

Tusen takk for at du legger igjen dine spor her hos meg. Velkommen tilbake og jeg håper du har kost deg.

Elin (",)