Velkommen til min gamle blogg om og med kaker og kakedesign. Denne bloggen vil ikke bli oppdatert eller brukt mer nå, da jeg har sluttet å bake. Bloggen blir likevel stående og jeg håper den kan bli brukt som inspirasjon i din kreative verden av kaker.
Klem Elin

Monday 7 May 2007

Tankeboks

Har vært til ny akupunktur time i dag. Det blir en time i uka nå fremover.
Håper så at migrenen kan komme under kontroll, og at jeg slipper 3 dager i mørke lenger.

Men nå som alt ser ut til å skje rundt meg, tenker jeg ofte på de tilsynelatende tilfeldigheter og sammentreff som skjer også. Nå har jeg aldri trodd at noe er tilfeldig, men alt som skjer - skjer for en grunn. Og magefølelsene og intuisjonen min tar jeg mer alvorlig enn noen gang.

I alle år har jeg vært en ensom vandrer. Men nå plutselig har jeg flere menneseker rundt meg enn noen sinne. Mennesker som er der, støtter, oppmuntrer og er til gjensidig glede.

Disse forandringene i livet har kommet nå som jeg trenger det mest. Og jeg er takknemelig for hver eneste sjel som kommer inn i mitt liv.

Så om du er en av de sjeler som nå har dukket opp i mitt liv, så vit at du er verdsatt

1 comment:

  1. Stakkars, er du er migreniker du også! Jeg føler med deg, for dette vet jeg alt om! Jeg har hatt alvorlig migrene siden puberteten, og sliter veldig med det, i dagevis av gangen, som oftest 3x3 dager etter hverandre, pluss tiden etterpå som et slit for å komme i form igjen. Ingenting har hjulpet meg, så langt, selv om "alt" er prøvd. Håper akupunkturen hjelper, jeg har hørt om mange som har hatt god hjelp av det.
    Vi får ta godt vare på de snille dagene, du og jeg, og så ønsker jeg deg all lykke til med konfirmasjonen, og håper spesielt at du holder deg frisk og rask da i alle fall!
    Gooood helg!

    ReplyDelete

Tusen takk for at du legger igjen dine spor her hos meg. Velkommen tilbake og jeg håper du har kost deg.

Elin (",)