Denne første kaken var ei langpanne som skulle ha litt 17. mai utseende. Synes selv det er vanskelig å pynte sånne store flater, når det er krem som er toppen.
The nationalday is so over for this time. And my days goes so fast for some reasson.
This first cake I made in the big pan, and it was supose to have a nationalday look. I allways feel it is hard to decorate this big cakes that only has cream on top.
Disse to er til en liten prinsesses dåp.
Two cakes for a little princess christening.
And last a cake for our friends 50th birthday.
Så skal dagene denne uken gå til å lage forskjellig pynt, samt å gjøre klart til kurshelgen.
Lindy Smith fra England kommer og skal holde to kurs her på lørdag og søndag. Gleder meg stort til det.
Om noen vil se hva dette er så kikk på disse sidene
Begynner å lurer på om pynten er spiselig. Er den det?
ReplyDeleteFlotte kaker. Ikke aner jeg hvordan du får tid til det.
This comment has been removed by the author.
ReplyDeleteTusen takk... Jo da. All denne pynten er spiselig. :o)
ReplyDeleteMed en god posjon tålmodighet og en klype fantasi, får man til utrolig mye.
Dette er ikke mat... det er kunstverk!
ReplyDeleteKjempe lekre kaker, du er kanon dyktig
ReplyDeleteTusen takk skal dere ha :o)
ReplyDelete