Velkommen til min gamle blogg om og med kaker og kakedesign. Denne bloggen vil ikke bli oppdatert eller brukt mer nå, da jeg har sluttet å bake. Bloggen blir likevel stående og jeg håper den kan bli brukt som inspirasjon i din kreative verden av kaker.
Klem Elin

Wednesday 29 August 2007

Broderier

Disse broderiene holder jeg på med for tiden. Ett par av dem er ferdig og klar for montering, mens andre har jobb igjen.
This is the cross-stitch work I am doing at the time. I need a few to change among, as I get tired of one all the time :o)Tenkte jeg skulle følge hvert av bildene til de blir ferdige. Og på den måten oppmuntres til å få noen av dem ferdig før jul. Målet er to av dem da.
If I follow two of them at a time, some might get done before christmas.

Så jeg plukker ut disse to
This two I will start with
Ett delfinbilde med coralrev. Dette er ett nydelig bilde som er ganske stort. Gleder meg til dette er ferdig :o)
Dolphins in the corals. Love this one, and looking forward to get it done.
Denne lille eple jenta fra gamle dager er en jeg begynte på nå forrige uke. Fikk bare så lyst på ei lita jente til meg selv (hihi... bare gutter her i huset) Og dette bilde var ikke så stort.
A little aple girl I started last week. Just wanted a little girl in a house of only boys.

2 comments:

  1. Mange flotte broderier. Skal følge med her for å se de ferdige resultatene. Blir helt stum av å se på kakaen dine. Nydelige.

    ReplyDelete
  2. Hei!

    Kunne du gitt en form for "oppskrift/beskrivelse av hvorfan man broderer dolfin-bildet? Hvor mange ruter av hvert osv? Eller legge ut et større bilde man hvor man kan se hvor mange ruter du har av hver?

    Hadde satt stor pris på det!

    ReplyDelete

Tusen takk for at du legger igjen dine spor her hos meg. Velkommen tilbake og jeg håper du har kost deg.

Elin (",)