A cake made for a 50 year birthday.
This buble technique is fun and very effektiv.
This buble technique is fun and very effektiv.
Unfortunatly I did a big misstake on this cake. The colour should be maroon, and not claret as I read in my order. For that I am really sorry. I should know that a man never uses this kind of colour on his clothes. Anyway, I liked the outcome of the cake.
There is a room for the champagne bottle inside the top cake.
I made this cake last January.
En kake jeg lagde i januar til en 50 års bursdag.
Her har jeg brukt den morsomme boble teknikken.
Dessverre så bommet jeg veldig på fargen på denne kaken. Den skulle ha vært i maroon, og ikke claret som jeg leste fra bestillingen, min feil. Det beklages på det sterkeste at jeg ikke tenkte på at ingen mann bruker slik farge på skjorten. Uansett da, så ble jeg godt fornøyd med kaken.
Champagneflasken er satt nedi et rom laget i den øverste kaken.
There is a room for the champagne bottle inside the top cake.
I made this cake last January.
En kake jeg lagde i januar til en 50 års bursdag.
Her har jeg brukt den morsomme boble teknikken.
Dessverre så bommet jeg veldig på fargen på denne kaken. Den skulle ha vært i maroon, og ikke claret som jeg leste fra bestillingen, min feil. Det beklages på det sterkeste at jeg ikke tenkte på at ingen mann bruker slik farge på skjorten. Uansett da, så ble jeg godt fornøyd med kaken.
Champagneflasken er satt nedi et rom laget i den øverste kaken.
Hva har jeg brukt i denne kaken:
Farger - claret (sugarflair)
Sukkerpasta - Blanding av Regal Ice og Wilton, blomsterpasta (ballina)
Kake og fat - 12" firkant, 8" og 6" rund kaker. Fatet var 16" drum
Utstikkere/utstyr - Bokstaver fra Patchwork cutters, perlerad og liten brosje silikonform fra First Impression
No comments:
Post a Comment
Tusen takk for at du legger igjen dine spor her hos meg. Velkommen tilbake og jeg håper du har kost deg.
Elin (",)