Velkommen til min gamle blogg om og med kaker og kakedesign. Denne bloggen vil ikke bli oppdatert eller brukt mer nå, da jeg har sluttet å bake. Bloggen blir likevel stående og jeg håper den kan bli brukt som inspirasjon i din kreative verden av kaker.
Klem Elin

Monday 11 February 2008

Broderier i vinter

Siden dataen ikke har vært helt brukervennlig disse mnd, og man ikke har hatt så mye kaker å lage er det fint å ta frem broderiene. Jeg koser meg godt da, og har flere å velge mellom. Blir så ivrig når jeg ser noe jeg har lyst på at jeg ikke kan styre meg.. og da ender man opp med flere på en gang :o)

Dette første bildet er nå helt ferdig. Skal bare klargjøres til innramming.
En engelsk gardist med to småjenter.


Dette bildet av Kirsebær alven har ikke mye igjen. Dette er ett stort bilde, som jeg gleder meg til å bli ferdig med.


En liten Kornblomst alv i nydelige blålilla farger.. Både motivet og fargene smeltet helt inn i hjertet hos meg. Gjør vel hele familien sprø snart av alle alvene som skal ha plass hos oss :o)

Og til slutt i den bunken av bilder som jeg har jobbet med siden jul kommer bildet med afrikanske løver. Ett stort og herlig bildet av ett løvepar ute på savannen.
Her byttet jeg ut det stoffet som var i pakken til ett som var hakket større. Lettere å brodere og bildet i seg selv blir større.
Det er artig når man begynner å se hva motivet skal være...


2 comments:

  1. Der var du ja! Lurte på om du hadde sluttet å blogge jeg!! Nydelige broderier! Har du noen gang brodert Eva Rosenstand? Det er så moro også har hun sååååå masse nydelig!
    Håper jeg ser noe fra deg snart igjen da!
    Klemmer fra Anita

    ReplyDelete
  2. Åee..så nydelige broderier, skulle ønske jeg hadde tålmodighet og evner til slikt arbeid. Fantastisk!

    ReplyDelete

Tusen takk for at du legger igjen dine spor her hos meg. Velkommen tilbake og jeg håper du har kost deg.

Elin (",)