Velkommen til min gamle blogg om og med kaker og kakedesign. Denne bloggen vil ikke bli oppdatert eller brukt mer nå, da jeg har sluttet å bake. Bloggen blir likevel stående og jeg håper den kan bli brukt som inspirasjon i din kreative verden av kaker.
Klem Elin

Wednesday 20 February 2008

Ord til ettertanke

Denne fikk jeg på mail i dag fra min niese.. Den var så fin at jeg ville dele den her i bloggen min. Den gir mye å tenke på :o)
Jeg vil da også sende en tanke til alle mine venner. Kjente som ukjente. Glad i dere alle *klem*

En dag tok faren til en rik og velstående familie sønnen med seg på en tur ut på landet med den hensikt å vise ham hvordan fattigfolk levde.
De bodde noen dager på en gård hos en familie som måtte ansees for å være svært fattige.

På turen hjem spurte faren sønnen, "Hvordan likte du turen?" "Det var kjempeflott far"
"Så du nå hvordan fattigfolk lever" spurte faren
"Å ja" svarte sønnen.
"Så si meg, hva lærte du av denne turen?" spurte faren
Sønnen svarte da: "Jeg så at vi har en hund og de hadde fire" "Vi har et badebasseng som rekker bort til midten av hagen vår mens de har en endeløs elv." Vi har importerte små lanterner i hagen vår, mens de har en hel stjernehimmel om natten. Gårdsrommet foran huset vårt når frem til inngangsporten mens deres strakte seg helt til horisonten Vi har et lite stykke land å bo på, de hadde marker som strakte seg bortenfor synsranden. Vi har tjenere til å servere oss, mens de serverte andre. Vi må kjøpe maten vår, de høster sin egen. Vi har høye murer rundt eiendommen vår for å beskytte oss, mens de har venner som beskytter dem. Guttens far var helt målløs.
Så la sønnen til: "Takk far fordi du viste meg hvor fattige vi er".

Er ikke perspektiv en vidunderlig ting? Det får deg til å undres på hva som ville hende hvis vi alle takket for alt som vi har istedenfor å bekymre oss for det som vi ikke har. Sett pris på hver enkelt ting som du har, spesielt venner!
"Livet er for kort og venner kan vi aldri få for mange av "

No comments:

Post a Comment

Tusen takk for at du legger igjen dine spor her hos meg. Velkommen tilbake og jeg håper du har kost deg.

Elin (",)