Velkommen til min gamle blogg om og med kaker og kakedesign. Denne bloggen vil ikke bli oppdatert eller brukt mer nå, da jeg har sluttet å bake. Bloggen blir likevel stående og jeg håper den kan bli brukt som inspirasjon i din kreative verden av kaker.
Klem Elin

Wednesday 25 April 2007

Regntung dag


Dagen i dag har vært rengtung og grå. Men midt i alt det tok jeg meg en tur ned til Akershus festning.

En festning som har sin betydning for hver enkelt. For meg er det fortiden som går som en film i mitt indre øye. Jeg er glad i å lese, og den litteratur som går mange hundre år tilbake fenger godt. Spenning, mystik, sagn og ren historie blandet på ett sted. Mmmmm herlig lesestoff. :o)
Grunnen til at jeg gikk dit i dag, selv i dette været, var en drøm jeg hadde i natt. Som skremte meg, men også vekket nyskjerrigheten min. En blanding av ett sett magiske øyne og festningen. Øyne som jeg kjente, men som hadde en sånn intensitet og kraft at de kunne nok ha fjetret alle og enhver. Det var de skjønneste øynene du kan finne. Og de har kommet til å bety en hel del for meg. Det som skremte mest var nok det at jeg ble helt lammet der jeg sto (eller sov), og at jeg ønsket å drukne meg selv i disse øynene. De trakk meg til seg, men jeg nådde ikke opp. Hva nå enn det måtte bety. Og så var det festningen også, med all sin egen kraft.
Godt det bare var en drøm, men jeg blir sprø av sånt. For det gjør meg urolig i flere dager etterpå. Men jeg skal ta meg en tur bort en annen dag, solfyllt dag. Får ta med meg kamera da :o)
Today was a cloudy and rainy day in my place. But weather would not matter, when I went for a walk on this castle grounds today.
Akershus festning is an old fort, and a lovely place in midtown of Oslo. A silent place to recover your mind. That is ofcaurse in the off turistseason. But I love the place. It leaves room for thoughts, dreams and memories. And the reason for me being here today, was a dream I had last night. This castle was the place in my dreams, but with it came the most beautiful eyes I ever seen. They had some kind of power over me, and even I knew the owner of them, they had an old magic of ancient times. I just had to be there.
I a way I would love it to be just more than a dream. But it isn´t.

No comments:

Post a Comment

Tusen takk for at du legger igjen dine spor her hos meg. Velkommen tilbake og jeg håper du har kost deg.

Elin (",)