Velkommen til min gamle blogg om og med kaker og kakedesign. Denne bloggen vil ikke bli oppdatert eller brukt mer nå, da jeg har sluttet å bake. Bloggen blir likevel stående og jeg håper den kan bli brukt som inspirasjon i din kreative verden av kaker.
Klem Elin

Monday 4 June 2012

Laptop

I think a laptop cake is kind of timeless, and fits for any ages. With a little imagination you can also get a lot out of it. Here I have made a laptop that can be taken of the cake (or they should anyway as it is kind of hard) and be kept for the memory of it. I made it after getting the size of the cake, and this time I just folded an A4 size paper and made the laptop in that size. Made in gumpaste/flowerpaste and left to dry for a couple of days, untill it could stand by it self. The image on the screen I made in a word file and print screened it for printing out. Kind of fun to have a real screen photo with own tekst.
And the keyboard I googled up and printet out one that was in the right size of the laptop. 
Each row of keys was cut out and set together on place.
Round the cake you see the logos of both windows and apple. Just playing around and thought this would be nice.
Thanks for stopping by (",)
Laptop kaker er på en måte ganske tidløs, og kan tilpasses enhver alder og setting.
Og med en porsjon fantasi er det umulig å si hva du kan få ut av det.
Her har jeg laget en laptop i blomsterpasta som jeg har latt tørke i noen dager, til den holder formen. Målene til denne laptoppen ble et A4 ark brettet i to. Brettet ut igjen så har du hver halvdel av pcn og vet hvor den skal bøyes. Skjermbilde synes jeg er morsomt, for det har jeg laget i word og PrtSc den. Limt inn i ny word fil og så printa ut i passende størrelse. På den måten får du en realistisk skjerm og du har uante muligheter for hva du vil ha på den.
Tastaturet lagde jeg ved å google meg et bilde av et tastatur og printe ut et i riktig størrelse. Klipte opp hver rad (ikke småbiter, men hele rader) og skar ut raden for så å lage hakk til hver tast. Limte på radene en for en og skrev bokstaver og tekst på med sølv maling.
Rundt kaken kan du se jeg har brukt logoer av både windows og apple. Begge funnet på nett og printa ut i fin størrelse. Slik leker man seg fram til et design man blir fornøyd med.
Koselig at du stikker innom (",)


No comments:

Post a Comment

Tusen takk for at du legger igjen dine spor her hos meg. Velkommen tilbake og jeg håper du har kost deg.

Elin (",)