Velkommen til min gamle blogg om og med kaker og kakedesign. Denne bloggen vil ikke bli oppdatert eller brukt mer nå, da jeg har sluttet å bake. Bloggen blir likevel stående og jeg håper den kan bli brukt som inspirasjon i din kreative verden av kaker.
Klem Elin

Tuesday 22 May 2007

Helgens bakst

Så var 17. mai og helgen over. At dagene her har begynt å gå litt for fort er kanskje ett tegn på at man har mye å gjøre. Det er bra det.
Denne første kaken var ei langpanne som skulle ha litt 17. mai utseende. Synes selv det er vanskelig å pynte sånne store flater, når det er krem som er toppen.
The nationalday is so over for this time. And my days goes so fast for some reasson.
This first cake I made in the big pan, and it was supose to have a nationalday look. I allways feel it is hard to decorate this big cakes that only has cream on top.


Disse to er til en liten prinsesses dåp.
Two cakes for a little princess christening.




Og til slutt en kake til en av våre venner som fylte 50 år på søndag.
And last a cake for our friends 50th birthday.
Så skal dagene denne uken gå til å lage forskjellig pynt, samt å gjøre klart til kurshelgen.
Lindy Smith fra England kommer og skal holde to kurs her på lørdag og søndag. Gleder meg stort til det.
Om noen vil se hva dette er så kikk på disse sidene

6 comments:

  1. Begynner å lurer på om pynten er spiselig. Er den det?
    Flotte kaker. Ikke aner jeg hvordan du får tid til det.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Tusen takk... Jo da. All denne pynten er spiselig. :o)
    Med en god posjon tålmodighet og en klype fantasi, får man til utrolig mye.

    ReplyDelete
  4. Dette er ikke mat... det er kunstverk!

    ReplyDelete
  5. Kjempe lekre kaker, du er kanon dyktig

    ReplyDelete

Tusen takk for at du legger igjen dine spor her hos meg. Velkommen tilbake og jeg håper du har kost deg.

Elin (",)